Verzending

Wij verzenden enkel naar België en Nederland!
Wenst u vanuit een ander EU-land te bestellen, gelieve contact met ons op te nemen.

De levering van het bestelde artikel(s) gebeurt steeds op het door de klant opgegeven adres.

Alle bestellingen die binnen komen, worden zo snel mogelijk verwerkt en verstuurd.

De levertermijn gaat pas in na ontvangst van de bestelling en betaling, wanneer alle bestelde goederen voorradig zijn en deze door ons werden aangeboden bij de transporteur.

Voor onze verzendtarieven en levertermijnen KLIK HIER

De levertijden zijn uitgedrukt in werkdagen. Er is geen levering mogelijk tijdens het weekend en op feestdagen (tenzij anders vermeld). Wanneer het pakket is verzonden, ontvangt u automatisch een e-mail met de trackingcode om uw pakje te volgen. De leveringen gebeuren meestal tussen 8u en 17u, een specifiek uur voor levering kan u niet kiezen.

Wij kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden indien de vervoerder het pakket niet binnen de opgegeven transporttijd kan afleveren door overmacht (weersomstandigheden, extreme drukte, ongeval, staking, ...).

Herroeping

Je hebt het recht ons te melden dat je afziet van jouw aankoop en kan deze retour zenden binnen de 7 kalenderdagen na ontvangst.  Na aanvaarding van jouw retour, betalen wij de aankoop terug, verminderd met de retourkost. 

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons, My Dreambox, via een ondubbelzinnige verklaring via e-mail info@mydreambox.be op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Enkel na goedkeuring van het teruggestuurde herroepingsdocument, sturen wij u alle nodige informatie voor de terugzending van uw bestelling. Je betaalt niets in het postkantoor als je langs deze weg retourneert.

De termijn van 7 kalenderdagen laat je toe het gekochte artikel te beoordelen en inspecteren zoals in een winkel. In die tijd moet je het gekochte artikel met de nodige zorg hanteren. Je mag het artikel slechts uitpakken voor zover het noodzakelijk is om je inspectierecht uit te oefenen. Het gekochte artikel mag alleen in de originele staat en in de originele verpakking worden geretourneerd.

Als het artikel niet meer verkoopbaar is omdat je het gebruikt hebt, zal het artikel volledig worden aangerekend.

Ook voor volgende artikelen geldt het herroepingsrecht niet:

  • gebruikte, vuile, beschadigde en onvolledige artikelen;
  • artikelen waarvan de verpakking geopend (volledig of gedeeltelijk), waardoor ze niet meer als nieuw verkocht kunnen worden;
  • artikelen die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken;
  • artikelen die speciaal voor de consument besteld werden of in grote aantallen besteld werden;
  • artikelen die niet geretourneerd kunnen worden;
  • artikelen die snel bederven of die een beperkte houdbaarheid hebben.
© 2018 - 2022 MyDreambox | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.