The Rogue Deluxe
Een Mediterrane verleider met pit en karakter, een jonge fruitige biodynamische wijn om van iedere barbeque een succes te maken. Een feestelijke fles om op tafel te zetten bij Kerst, het eindejaar, je verjaardag,... eigenlijk is iedere reden goed genoeg om te genieten van deze frisse complexe wijn met een aangename lange afdronk.
Schenk de glazen maar vol naast de kommetjes met olijven en de groene en zwarte olijvencrèmes en verwen uw smaakpapillen.
Inhoud
1 Matsu "El Picaro" Rode wijn 75cl
1 Groene tapenade Kalios 90g
1 Zwarte tapenade Kalios 90g
1 Zwarte olijven Kalamata Kalios 310g
1 Groene olijven Kalios 310g
1 Stijlvolle geschenkdoos
(kommetjes,lepeltjes en glas zijn niet inbegrepen)
Matsu "El Picaro" Rode wijn 75cl
El Pícaro is een jonge, rode wijn die op biodynamische wijze gemaakt werd met absoluut
respect voor de natuur. Zoals het personage op de fles is deze wijn jong, sterk en dapper. Het
heeft een aroma van zwart fruit, zoals braambessen en tonen van rood fruit en mineralen. De wijn heeft een rijping van 6 maanden op Franse eik.
Wijnhuis: Matsu
Regio: D.O. Toro
Druivenvariant: 100% Tinta de Toro Serveertemperatuur: 16°C - 18°C
Zilveren Medaille IWSC 2017
Guia Peñin: 89/100
Zilver op de AWC Vienna 2018
Groene olijven créme Kalios 90g
Kalios groene olijven créme wordt bereid op basis van eerste keus Chalkidiki-olijven. Dankzij een "zelfgemaakt" proces wordt de pure olijf geplet en vervolgens gezeefd om de schil en de kern te verwijderen. Vervolgens voegt men een scheutje Kalios-olijfolie toe zonder toevoeging van specerijen die de smaak van de olijven kunnen maskeren.
U zult hun zachtheid en frisheid in de mond waarderen.
Ideaal bij vis, gevogelte en verse kazen. Ingrediënten: groene olijven, zeezout, citroenzuur, ascorbinezuur.
Zwarte olijven créme Kalios 90g
Kalios zwarte olijven crème wordt bereid op basis van eerste keus Kalamata-olijven. Dankzij een "zelfgemaakt" proces wordt de pure olijf geplet en vervolgens gezeefd om de schil en de kern te verwijderen. Vervolgens voegt men een scheutje Kalios-olijfolie toe zonder toevoeging van specerijen die de smaak van de olijven kunnen maskeren.
U zult de finesse en de authentieke smaak waarderen.
Ideaal op gegrild brood, met wild, rood vlees of harde kazen. Ingrediënten: Kalamata olijven, extra vierge olijfolie
Zwarte olijven Kalamata Kalios 310g
De Kalamata-olijf wordt vaak de koning van de olijven genoemd en staat bekend om zijn stevig vlees en onvergelijkbare smaak.
Tip: Houd de olijfolie apart voor je salades of smaakmakers, je krijgt de indruk olijven in je gerecht te hebben!
Ingrediënten: Kalamata-olijven, extra vierge olijfolie, zeezout, wijnazijn.
Groene olijven Kalios 310g
De groene olijven die Kalios selecteert, onderscheiden zich door hun vlezigheid. Ze worden zo laat mogelijk geoogst om bitterheid te voorkomen maar hun stevigheid in de mond te bewaren.
Ingrediënten: groene olijven, water, zeezout, citroenzuur, ascorbinezuur.